About Us

Why we do what we do?

Panamerican Learning Center was established to serve low to moderate income and unemployed residents of Los Angeles County. The school’s management team possess more than 30 years of technical knowhow in the computer field as well as many years dedicated exclusively to vocational teaching and school administration.

The school welcomes adult students who are interested in acquiring skills and gaining employment in the computer related and IT field.

Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).

Our Team


picture
Director Mr. Rossi studied electro-mechanical engineering at College of Engineering, Buenos Aires, Argentina. He ran his computer school 1996 until 2009. He has taught computer classes since 1986. model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable.



picture
InstructorRicardo Quezada

Title: Web Page Designer Experience: 10 years as independent designer. Academics: Patterson High School, Illinois Digital Design Academy. Teaching Experience: Private Tutoring, 4 years, Computer Training Center, 2 years, Panamerican Learning Center, 2 years.

 

picture
Instructor Victor Carrasco:

Title: Computer Repair Technician Experience: 14 years. Academics: High School, Lima, Peru, Panamerican Learning Center. Teaching Experience: Panamerican Learning Center, 5 years.

 

Class Schedule

Students will attend class up to 6 classroom hours a day from Monday through Friday from 9:00 A.M. to 3:00 P.M. A course time hour is 50 minutes of instruction during a 60 minute period.

Morning              9:00       - 9:50                    Class                                      1 hour

                                9:50       - 10:00                 Break                                    10 minutes

                                10:00    - 10:50                 Class                                      1 hours

                                10:50    - 11:00                 Break                                    10 minutes

                                11:00    - 11:50                 Class                                      1 hour

                                11:50    - 12:00                 Break                                    10 minutes

                                12:00    - 12:50                 Class                                      1 hour

                                12:50    - 1:10                    Lunch Break                      20 minutes

Afternoon

                                1:10       - 2:00                    Class                                      1 hour

                                2:00       - 2:10                    Break                                    10 minutes

                                2:10       - 3:00                    Class                                      1 hours

Some classes will be less than six hours a day but will still be taught within this schedule. Your instructor will give you a syllabus at the beginning of each course that will outline the sequence and frequency of class sessions.